Akcija!

2in1 Hovershoes – HYPE

599,00  407,40 

Moč: 500 vatov
Baterija: 24 voltov, 4000 mAh

Hitrost: do 15 km / h
Domet: 12 km
Čas polnjenja: 2 uri

Velikost kolesa: 3,5 palca
Dimenzije na čevelj: 23 x 16 x 11 cm (DxŠxV)
s povezovalno palico: 23 x 54 x 11 cm (DxŠxV)

Prazna teža: 12 kg
max. Obremenitev: 130 kg

nadaljnje podrobnosti:
-LED razsvetljava
-Funkcija samodejnega uravnavanja
-transportna vrečka
Moč: 500 watov

Na voljo po naročilu

Kategorija:

Opis

2in1 Hovershoes VX2 “HYPE” iz Smartwaya so bili opremljeni s številnimi novimi funkcijami. Novi ravnotežni procesor je še zmogljivejši in se zdaj hitreje odziva na premik teže voznika. Prenovljen visokotehnološki nadzorni sistem tudi neizkušenim ljudem omogoča, da v nekaj minutah vozijo po kopalnikih.

Dva brezkrtačna elektromotorja z 250 vati pospešujeta hovershoes do 15 km / h. Zaradi brezkrtačnega delovanja so motorji brez vzdrževanja in imajo večji izkoristek, kar pozitivno vpliva na doseg. Kakovostne 24V Li-Ion baterije pripeljejo Hovershoes skozi svoje 4 Ah z enim polnjenjem na dosegu do 12 kilometrov. Zahvaljujoč novi Li-ion tehnologiji se baterija 80% napolni že v samo 30 minutah. Baterije se polnijo s hitrim polnilcem, ki je priložen obsegu dobave. Nosna torba, ki je vključena v obseg dostave, zagotavlja preprost in varen prevoz.

Kaveljčki imajo tudi funkcijo samodejnega ravnotežja, ki jih ob aktiviranju samodejno poravna. LED-osvetlitev RGB, nameščena na sprednjih straneh, prikazuje trenutno stanje konjičkov in stanje napolnjenosti baterij.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.