Elektro- Scooter 800 Watt – “VIRON”

490,40 

Motor: 800 W.
Hlajenje: zračno hlajen
Akumulator: 36V / 12 Ah

Hitrost: nastavljivo s stikalom
1. stopnja do 5 km / h
2. stopnja do 32 km / h

Domet: približno 30 km

Sprednja zavora: kolutna zavora
Zadnja zavora: kolutna zavora

Sprednji prevod: vzmetenje vilic
Zadnji prevod: dvojni amortizer

Sprednje pnevmatike: 90/65 – 6,5
Zadnje pnevmatike: 110/50 – 6,5

Dimenzije: 126 x 28 x 114 cm (DxŠxV)
Širina krmila: 63 cm
Višina sedeža: nastavljiva (75-89 cm)

Prazna teža: 38 kg

Na voljo po naročilu

Kategorija: Oznaka:

Opis

Električni skuter – “VIRON” je opremljen z zmogljivim 800 vatnim električnim motorjem. 36-voltni paket baterij, sestavljen iz treh 12-voltnih baterij s po 12 Ah, pripelje skuter z enim polnjenjem, odvisno od terena, do dosega do 30 kilometrov. Baterijo lahko napolnite s priloženim polnilcem. Čas polnjenja je približno 6-7 ur.

Hitrost je mogoče omejiti v dveh korakih s pomočjo nadzornega stikala. V prvi stopnji skuter vozi 5 km / h, v drugi stopnji do 32 km / h.

Skuter je opremljen z udobnim sedlom, ki ga lahko nastavite po višini s hitrim sproščanjem. Sedež lahko po potrebi enostavno odstranite z dvema gibama roke. Da bi skuter lahko prevažali prostor, je bil opremljen z enoročnim hitrim sprožilcem, ki omogoča, da se v nekaj sekundah zloži.

S polnim vzmetenjem, ki je sestavljeno iz vzmetenja vilic spredaj in dveh amortizerjev zadaj, se lahko skuter brez težav vozi tudi po neravnih poteh. Ima tudi kovinske ročne zavore, ergonomske ročaje in ključavnico za vžig, ki preprečuje nepooblaščeno uporabo.

Dobite tudi praktično držalo za pametni telefon, ki ga lahko pritrdite na levi ali desni strani krmila. Vidne poti, navigacijo (GPS) ali glasbo lahko med vožnjo berete ali nastavite neposredno na zaslonu. Držalo je zelo spremenljivo in ga je mogoče uporabiti za skoraj vsak pametni telefon. Poleg tega ima držalo kroglični sklep, tako da lahko poravnate zaslon v pokončnem ali ležečem formatu.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.