Akcija!

Stand Up Paddle Board “SUP-320”

599,00  424,50 

Stand Up Paddle Board “SUP-320”

+ vključno s 3-smerno visokotlačno črpalko
+ transportni nahrbtnik
+ elastični trakovi za prtljago

Na voljo v petih različnih barvah: turquoise, pink, blue, grey

V opombah naročila navedite željeno barvo !!!

Na voljo po naročilu

Kategorija:

Opis

Deska Stand Up Paddle “SUP-320” podjetja Aukai® je primerna tako za začetnike kot za profesionalce. Navdušuje s svojim ekskluzivnim dizajnom in različnimi prednostmi pred mnogimi ploščami, ki so na voljo na trgu.
Plošča je izdelana v prvovrstnem dvoslonskem postopku s tehnologijo MFL Fusion. Dva PVC sloja sta toplotno varjena po celotni površini. Zaradi tega je plošča veliko bolj robustna in hkrati lažja od desk s preprosto lepljenimi sloji. Jedro plošče je sestavljeno iz kapalnega šiva DTEX-1200D, ki bistveno poveča togost pri napihnjenosti in naredi ploščo izjemno dimenzijsko stabilno. Poleg tega ima model debelino 15cm, kar v povezavi s trdnim jedrom plošče omogoča težo uporabnika do 140kg.
S skupno dolžino 320 cm in širino 80 cm, “SUP-320” iz Aukai® zagotavlja optimalno ravnanje v vodi z minimalno vodoodpornostjo. S svojo skupno dolžino 22 cm vstavljiva plavuta poveča tudi stabilnost gosenic tudi pri svetlobnih valovih.
Zaradi velike uporabne površine in dimenzijsko stabilne konstrukcije deske ni mogoče uporabljati samo za sproščeno veslanje, ampak tudi za vadbe joge ali druge vadbene enote na vodi. Velika nedrseča EVA plošča zagotavlja, da stoji varno.
Aluminijasto teleskopsko veslo ima ergonomsko oblikovan ročaj in ga je mogoče nastaviti z dvema ročajema v dolžini od 174 do 218 cm. Teleskopsko veslo ima tudi polnilo iz PU pene. V primeru neprostovoljnega spuščanja to vedno ostane na vodni gladini. Prilagodljiva varnostna linija, ki je vključena v obseg dobave, preprečuje, da bi se deska povila.
Zahvaljujoč visokozmogljivemu varnostnemu ventilu je plošča zasnovana za tlak do 15 PSI / 1,0 bara. Za hitro in nezahtevno uporabo dobite standardno 3-smerno visokotlačno črpalko. Vaša plošča je pripravljena za uporabo v samo nekaj minutah. 3-smerni sistem zmanjša čas napihovanja za 50% v primerjavi s preprostimi visokotlačnimi črpalkami. Črpalka ima tudi manometer, s katerim lahko enostavno odčitate trenutni tlak.
Plošča ima tudi 9 očes, 4 spredaj, 4 na sredini in 1 zadaj, ki omogočajo pritrditev različnih dodatkov na desko. Z elastičnim pasom za prtljago, ki je pripet na sprednjem koncu, lahko enostavno prevažate tudi preproste predmete, kot so brisače, pijače ali majhni kosi prtljage po vodi. Zaradi posebnega premaza je plošča odporna na UV žarke, pa tudi na klor in slano vodo. Na ta način se barve obdržijo tudi po več letih.
Zaradi majhne teže in osrednjega ročaja lahko desko enostavno prevažate na želeno mesto s samo eno roko.
Dobite tudi udoben transportni nahrbtnik z dvema naramnicama, ki ponuja prostor za desko, črpalko, veslo in varnostno črto. Enostavno zloženo ploščo lahko enostavno prevažate na hrbtu, kolesu ali v avtomobilu.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.